Gratis Brainstorm Sessie
Werkwijze

Een beproefde werkwijze

Om veranderingen binnen organisatie te laten slagen werkt NuGGiT Consultancy volgens de theorie van Proces / People / Technology.


Het wordt ook wel de Golden Triangle genoemd en in de basis komt het er op neer dat er een onlosmakende verbinding is tussen mens, proces en technologie.


Waarom zijn deze onderdelen onlosmakend?


Het is de mens die het werk moet doen. Hoe zij hun werk doen en waar zij hun werk mee doen is dan de vraag. Zelfs in dit tijdperk van AI is de mens nog steeds vereist voor het besturen van output van machines.


Processen helpen mensen hun werk beter te doen. Processen definiëren en standaardiseren werk, wat voorkomt dat mensen het wiel opnieuw moeten uitvinden iedere keer als ze beginnen met hun werk.


Technologie helpt mensen hun werk sneller en innovatiever te doen. We geven vervelende taken of handelingen aan machines en computers.


Kort samengevat, als we denken aan werk, wat dan ook, van strategisch tot marketing tot productiewerk, dan willen we drie fundamentele resultaten: sneller, efficiënter en beter.

De consultants van NuGGiT Consultancy werken voornamelijk op projectmatige basis. Op deze manier is vooraf duidelijk wat het resultaat is waar naartoe wordt gewerkt. Bovendien is vooral duidelijk wat de doelen zijn, wat het budget is en wat de planning is.

 

Tijdens een project is wordt er op structurele basis inzicht gegeven in het tijdverloop en de uitputting van de benodigde middelen (o.a. budget).

 

Een standaard proces “van idee tot projectafronding” ziet er als volgt uit:

 

 

1: Brainstorm en kennismaking

We maken met elkaar kennis en starten een brainstorm naar aanleiding van uw vragen en wensen over de mogelijke oplossingsrichtingen. Uiteraard kan een brainstorm meerdere sessie beslaan.

 

 

2: Opstellen projectplan

Daarna stellen we een concept projectplan op. Dit plan is altijd voorzien van een duidelijk tijdspad en heldere projectbegroting

 

 

3: Evaluatie voorstel

Dit voorstel wordt met u besproken en na eventuele aanpassingen met u vastgesteld.

 

 

4: Uitwerkingsfase

Het vastgestelde projectplan wordt in uitvoering gebracht. Tussentijds overleg en rapportages geven u de mogelijkheid te sturen. De actieve betrokkenheid van u als klant wordt steeds gestimuleerd. 

 

5: Tussentijds evaluatie

Tussentijds nemen we de tijd om even terug te kijken. Hebben we gedaan wat er moest gebeuren? Zijn er dingen ontstaan die we graag willen toevoegen aan of verwijderen uit het plan? Wat zijn de consequenties daarvan? Daarnaast gebruiken we dit moment ook om alvast voorbij het project te kijken. Staat dit project op zichzelf en stopt de samenwerking weer als het project afgelopen is of zijn er andere zaken waar we alvast een begin kunnen maken?

 

 

6: Oplevering

Als het project afgerond is, volgt er een formeel moment van afronding en oplevering. Samen kijken we naar wat er goed gegaan is en welke punten verbetering vragen. Zijn er misschien nog vervolg punten op te pakken die niet binnen de scope van het project vielen maar die nu wel om aandacht vragen?

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee!

Let's talk business

Liever persoonlijk contact?

BEL 06 114 257 86