Gratis Brainstorm Sessie
Augmented Reality

Augmented Reality

Wat is Augmented Reality?

Bij Augmented Reality (AR) wordt er digitaal informatie over de werkelijkheid heen gelegd. Hierdoor blijft de gewone omgeving zichtbaar maar wordt er extra informatie aan toegevoegd.

Een goed voorbeeld is te vinden bij woonwinkels waar het door Augmented Reality mogelijk is om te zien hoe goed een bepaalde leunstoel in het interieur past. Een ander goed voorbeeld is te vinden in de LEGO-winkels: als een LEGO-doos voor de camera wordt gehouden dan is niet alleen de doos en de omgeving zichtbaar maar ook de inhoud van de doos komt tot leven. Daarnaast bestaan ook de genoemde AR Brillen waarbij projecties op een speciale bril of headset worden getoond.

 

Voordelen Augmented Reality

  • Mogelijkheden > Er zijn oneindig veel toepassingen voor het gebruik van Augmented Reality en bovendien wordt de techniek elke dag beter. Een grote groeimarkt voor Augmented Reality is de game industrie, maar ook onderwijs, bedrijfsleven en zorg bieden enorme potentie.
  • Bereik > toepassingen van Augmented Reality kan gebruikt worden op diverse media zoals een smartphone. Aangezien dit wereldwijd een wijdverspreid medium is, is het bereik zeer uitgebreid.
  • Schaalbaarheid > Toepassingen van Augmented Reality zijn schaalbaar en worden niet beperkt door fysieke grenzen zoals het maximum aantal bezoekers of winkelvoorraad.
  • Geen beperkingen > Door het gebruik van Augmented Reality vallen grenzen weg, bijvoorbeeld door het weergeven van live ondertitels bij opvoeringen voor slechthorenden.

 

Interesse?

Bent u benieuwd of Augmented Reality interessant is voor uw organisatie? De professionals van NuGGiT Consultancy zijn breed opgeleid en hebben ervaring met Augmented Reality. Zij kunnen met u brainstormen over de eventuele manieren waarop Augmented Reality interessant kan zijn voor uw organisatie. Eventuele toepassingen kunnen door onze professionals geïmplementeerd worden.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee!

Let's talk business

Liever persoonlijk contact?

BEL 06 114 257 86