Gratis Brainstorm Sessie
Visual en Voice Search

Visual en Voice Search

Wat is Visual en Voice Search?

Met Visual Search, ook wel Visueel Zoeken genoemd, kun je in een zoekmachine zoeken met een afbeelding in plaats van met woorden. Naast zoeken op afbeeldingen is het ook mogelijk om met geluidsfragmenten te zoeken, dit wordt ook wel Voice Search genoemd. Het vinden van visuele zoekresultaten is voornamelijk gebaseerd op Artificial Intelligence.

 

Voordelen Visual en Voice Search

  • Toepasbaarheid > Visual en Voice Search maken ons leven makkelijker. De techniek staat nog in de kinderschoenen en de mogelijke toepassingen zijn eindeloos. Hieronder een aantal voordelen van Visual en Voice Search.
  • Tijdsbesparing > Het zoeken door middel van Visual of Voice Search kost minder tijd dan de traditionele methode van zoeken.
  • Niet geboden aan taal > Visual en Voice Search zijn niet of in mindere mate gebonden aan de taal.
  • Klanttevredenheid > Met Visual of Voice Search is het voor leveranciers eenvoudiger om aan te sluiten bij datgene waar naar gezocht wordt.
  • Geen tekst nodig > Bij Visual en Voice Search is er geen tekstuele uitleg nodig wat een voordeel kan zijn als het betreffende product moeilijk te beschrijven is.
  • Productgericht > Het zoeken via Visual of Voice Search is volledig gericht op de visuele of auditieve productspecificaties.

 

Interesse?

Bent u benieuwd of Visual of Voice Search interessant is voor uw organisatie? De professionals van NuGGiT Consultancy zijn breed opgeleid en hebben ervaring met Visual en Voice Search. Zij kunnen met u brainstormen over de eventuele manieren waarop Visual of Voice Search interessant kan zijn voor uw organisatie. Eventuele toepassingen kunnen door onze professionals geïmplementeerd worden.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee!

Let's talk business

Liever persoonlijk contact?

BEL 06 114 257 86