Gratis Brainstorm Sessie
Wat we doen

We adviseren en implementeren digitale oplossingen

Ons team van specialisten is in staat om samen met u een digitale visie te ontwikkelen en deze te implementeren binnen de organisatie.

Een digitale transformatie heeft betrekking op één of meerdere onderdelen binnen de organisatie. NuGGiT Consultancy heeft om die reden de dienstverlening onderverdeeld in meerdere thema’s: digitale strategie, technologie, business intelligence, procesoptimalisatie, finance, human resources.

Digitale Strategie

onmisbaar in deze tijd
Uw management ontkomt er tegenwoordig niet aan om in de beleidsvoering rekening te houden met digitale ontwikkelingen. Maar wat zijn die ontwikkelingen en hoe kunnen deze worden gebruikt? Wij zien het als onze taak om u hiervan op de hoogte te brengen en samen met u een visie te vormen op het gebied van digitalisering.

Technologie

profiteer van onze kennis
Het gebruik van technologie is tegenwoordig noodzakelijk om competitief en effectief te blijven. Wilt u weten welke technieken voor uw organisatie interessant kunnen zijn? En zoekt u hulp om deze te implementeren? Onze professionals vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Bovendien draagt NuGGiT Consultancy zorg voor een geruisloze implementatie.

Business Intelligence

benut uw eigen data
Het doel van Business Intelligence is om de gegevens die binnen uw organisatie aanwezig zijn te gebruiken voor een betere aansturing van de bedrijfsprocessen. Maar wat zijn voor u de voordelen en hoe werkt het? Onze specialisten zijn op de hoogte van de technische middelen en werken graag voor u aan een efficiëntere en effectievere bedrijfsvoering.

Proces optimalisatie

het kan altijd efficiënter
Het succes van uw organisatie is afhankelijk van de manier waarop de processen worden uitgevoerd. Zijn er binnen uw organisatie verbeteringen mogelijk? En lukt het u om deze tot uitvoer te brengen? Onze specialisten zijn ervaren in het analyseren van bedrijfsprocessen en het implementeren van verbeteringen.

Finance

voor slagvaardig management
Voor een management is financieel inzicht noodzakelijk en tegenwoordig zorgen koppelingen met boekhoudpakketten voor snelle en nauwkeurige informatie. Maakt u al gebruik van deze koppelingen of bent u benieuwd of er verbeteringen mogelijk zijn? Onze financiële specialisten hebben ervaring met diverse boekhoudpakketten en geven u graag advies.

Marketing

houd de focus op de klant
Het bestaansrecht van de meeste organisaties is gebaseerd op de verkoop van diensten of producten. Om een maximaal rendement te behalen is het niet alleen belangrijk dat er planmatig marketing bedreven wordt maar ook dat alle onderdelen binnen een organisatie hierop zijn ingericht. Ons advies omtrent de digitale veranderingen zal altijd aansluiten op de marketingplannen binnen uw organisatie.

Human Resources

de cruciale factor
Bij het aanpassen van processen of het introduceren van nieuwe technieken speelt het menselijke aspect een cruciale rol. Een techniek die niet begrepen of geaccepteerd wordt zal geen vooruitgang brengen. Onze specialisten zijn gewend aan verandertrajecten en weten hoe ze met de menselijk kant moeten omgaan.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee!

Let's talk business

Liever persoonlijk contact?

BEL 06 114 257 86